tokkelen.png

Wat: Level 1 Training - GIM 1
Wanneer: Donderdag 21 maart (18:00) tot en met maandag 25 maart (17:00) 2019
Waar: Studio Fresh Tracks, Eerste Helmersstraat 102 1/2, 1054 HZ Amsterdam
Kosten training: (inclusief syllabus, thee en koffie etc.): €575
Early bird registratie (voor 1 januari 2019): €525
Korting voor leden van de NVvMT: €50
Aantal deelnemers: minimaal zes, maximaal 10

Primary trainer: Bolette Daniels Beck (PhD, primary trainer GIM, music therapist, associate professor of music therapy at Aalborg University, Denmark)

Assistent trainer en contactpersoon: Nanny Roed Lauridsen (advanced GIM trainee level III)

Als nascholing geaccrediteerd door het Register Vaktherapie voor 42 punten

 

Kort over de methode

De Bonny Method of GIM is een vorm van receptieve muziektherapie en integratieve psychotherapie. De methode wordt wereldwijd toegepast, maar is nog weinig bekend in Nederland. Tijdens een GIM-sessie wordt speciaal geselecteerde muziek gebruikt  ‘to facilitate a dynamic exploration of consciousness and inner experiences in support of physical and psychological transformation and well-being’, aldus de Europese Associatie voor Music and Imagery (EAMI)

Cursusinformatie

In maart 2019 is er gelegenheid om kennis te maken met GIM tijdens een 5-daagse ‘Level 1- training’. De training is open voor iedereen die interesse heeft in muziektherapie, psychotherapie en bewustzijn.

GIM1 is het eerste van de drie niveaus van het volledige GIM trainingsprogramma. De GIM 1-training omvat 35 uur waarvan 25 uur theorie en methodetraining en 10 uur praktische oefening. De cursisten worden geacht voorafgaand aan de training 8 uur zelfstudie te hebben verricht middels een syllabus die een maand voor het begin van de training beschikbaar wordt gesteld.

Na deze training zullen de deelnemers in staat zijn om groeps- en individuele ‘Music and Imagery’ technieken te gebruiken (geen guiding tijdens de muziek) met gezonde cliënten.

De training wordt in het Engels gegeven.

Download the flyer.

Voor meer informatie en inschrijven:

Web: www.klankmaat.nl 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 06 48 67 83 22