slagsticks.png

MMM logo roodweek van de vaktherapieMiracles of Music logo

 

De Dag van de Muziektherapie valt voor het eerst samen met de Week van de Vaktherapie. Dat betekent dat je de hele week lang (ook samen met andere vaktherapeuten) activiteiten kunt organiseren. Het thema van dit jaar is: Music moves me. Op de Dag van de Muziektherapie zelf organiseren we samen met Miracles of Music een groot congres!

Congres Miracles of music 

Muziek is goed voor het brein, je gezondheid en de kwaliteit van leven. Hoe dat precies werkt ontdek, hoor en ervaar je op het Miracles op Music Congres op 15 november – de vijfde Europese Dag van de Muziektherapie, die in zeker dertig landen gevierd wordt.
Van het programma wil je eigenlijk geen enkel onderdeel missen. De hoogleraren Erik Scherder, Dick Swaab en Henk Jan Honing, die het onderwerp vanuit wetenschappelijk perspectief belichten, zijn niet alleen zwaargewichten op hun vakgebied maar ook voortreffelijke performers. Dat muziek vooral iets is dat je moet beleven wordt duidelijk tijdens de bijdragen van concertpianiste Klara Würtz, violiste Merel Vercammen en bassist Lucas Dols. En dan is er nog de film van Pim Giel die samen met muziektherapeuten laat zien welke, vaak verbluffende resultaten er met muziektherapie bereikt worden. Het geheel wordt gepolijst met een muziekbelevenismarkt en randprogrammering met stands. 

Het dagprogramma kun je vinden op de site van Miracles of Music. De inschrijving is begonnen. 

Datum: donderdag 15 november 2018, 9-17 uur
LocatieVU, Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam
Deelnamekosten: € 115 excl. btw. NVvMT leden betalen slechts 60! In de NVvMT nieuwsbrief, die alle leden ontvangen, staat hoe je je met korting kunt inschrijven. De studentenprijs is 45.  
Voor wie: Muziektherapeuten, Behandelaars care en cure, GGZ, V&V, VGZ en ziekenhuizen, Verplegenden en verzorgenden, Mantelzorgers en patiënten, Managers, Muzikanten, Gemeentes zorg & welzijn.