trommelende-handen.png

Inschrijven kan nog tot 1 april 2015!

Met genoegen kondigen wij de jaarlijkse NVvMT-studiedag aan.

Thema: "Tussen de oren - de invloed van muziek op het brein, in theorie en praktijk".

De studiedag vindt plaats op woensdag 8 april 2015 op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort en is bedoeld voor muziektherapeuten, studenten muziektherapie, professionals in de gezondheidszorg en voor iedereen die belangstelling heeft voor muziektherapie.

Gastspreker is Artur Jaschke, werkzaam als onderzoeker klinische Neuromusicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij zal in zijn lezing ‘Muziek als medicijn in klinische populaties’ inzicht geven in het verband tussen muziek en het brein en de toepassing ervan bij diverse probleemgebieden.

Het thema wordt uitgediept tijdens twee rondes met maar liefst 11 verschillende workshops, waarbij een grote diversiteit aan doelgroepen aan bod komt. Net als vorig jaar zijn er, vanuit de verschillende muziektherapieopleidingen in Nederland, een aantal onderzoekspresentaties in de vorm van een korte elevator pitch en posterpresentatie. Er is ook een markt met standhouders, (www.kindermuziekwinkel.com  www.stiggelbout.nl www.steenbeekmusic.nl www.rdgkompagne.nl) en diverse muzikale intermezzo’s.

De kosten van de studiedag bedragen € 95 voor leden en € 145 voor niet leden. Studentleden betalen € 50 en student-niet leden € 95.
Dit is inclusief koffie, thee, lunch en borrel. Ook krijgt elke deelnemer gratis het boek “De ontwikkeling van muziektherapie in Nederland. Impressies van pioniers” (red. Stichting Muziektherapie) aangeboden.
Bij annulering tot 1 april wordt € 20 administratiekosten in rekening gebracht. Na deze datum wordt er geen restitutie meer verleend.

Vanaf 9 maart kun je opgeven welke workshops je wilt volgen en direct betalen via de webshop van de FVB (www.vaktherapie.nl).

Leden kunnen inloggen met hun accountgegevens. Niet-leden kunnen éénmalig een inlog aanmaken: klik hier voor de webshop

De accreditatie voor de studiedag bij het Register Vaktherapie bedraagt 6 punten

Klik hier voor het programma, en overzicht van de workshops.

We hopen weer veel muziektherapeuten op onze jaarlijkse landelijke studiedag te mogen begroeten!