8 september 2021 - 12 september 2021

The Bonny Method of Guided Imagery and Music Training Level 1

Wat: Level 1 training - GIM 1

Wanneer: Woensdag 8 september tot en met zondag 12 september

Waar: AerreA, Engewormer 18a, 1531 MV Wormer 

Kosten: €675,- p.p.  |  Voor NVvMT leden €625,- p.p.

Geaccrediteerd door Register Vaktherapie voor 42 punten

Download hier de brochure

De methode

De Bonny Method of GIM is een vorm van receptieve muziektherapie en integratieve psychotherapie. De methode wordt wereldwijd toegepast, maar is nog weinig bekend in Nederland. Tijdens een GIM-sessie wordt speciaal geselecteerde muziek gebruikt  ‘to facilitate a dynamic exploration of consciousness and inner experiences in support of physical and psychological transformation and well-being’, aldus de Europese Associatie voor Music and Imagery (EAMI)

Cursusinformatie

In september 2021 is er gelegenheid om kennis te maken met GIM tijdens een 5-daagse ‘Level 1- training’. De training is open voor iedereen die interesse heeft in muziektherapie, psychotherapie en bewustzijn.

GIM1 is het eerste van de drie niveaus van het volledige GIM trainingsprogramma. De GIM 1-training omvat 35 uur waarvan 25 uur theorie en methodetraining en 10 uur praktische oefening. De cursisten worden geacht voorafgaand aan de training 8 uur zelfstudie te hebben verricht middels een syllabus die een maand voor het begin van de training beschikbaar wordt gesteld.

Na deze training zullen de deelnemers in staat zijn om groeps- en individuele ‘Music and Imagery’ technieken te gebruiken (geen guiding tijdens de muziek) met gezonde cliënten.

De training wordt in het Engels gegeven. 

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht bij Nanny Roed Lauridsen:

Web: www.klankmaat.nl  E-mail: info@klankmaat.nl Tel: + 31 (0)6 48 67 83 22 

* Annuleringsvoorwaarden:

Tot een maand voor de training is annulering kosteloos, tussen een maand en 14 dagen voor de training worden 50% van het oorspronkelijke bedrag in rekening gebracht, bij annulering binnen 14 dagen voor de training is het volledige oorspronkelijke bedrag verschuldigd.