9 mei 2020 9:00 - 10 mei 2020 18:00

NMT-fellowship training

De NMT Fellowship training is een intensieve cursus voor muziektherapeuten om hun vaardigheden op het gebied van neurologische muziektherapie aan te tonen.

Dr. Corene P. Hurt-Thaut geeft op zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020 een Fellowship training in Neurologische muziektherapie. Deze Fellowship training is het vervolg op de NMT Basistraining. De training is bedoeld voor clinici en muziektherapeuten die hun NMT-certificaat behaald hebben en de verschillende NMT-technieken in hun dagelijkse werkzaamheden toepassen. De training wordt in het Engels gegeven.

Informatie over de voorbereiding voor deze cursus kan gevonden worden op de website.

Kosten: 375 euro (inclusief koffie/thee, exclusief lunch en cursusmaterialen).

Aanmelden en meer informatie:  Via deze link. Het aantal plaatsen voor de NMT-Fellowship training is beperkt. Inschrijving gebeurt op volgorde van betaling. 

Accreditatie en registratie: Voor deze opleiding Neurologic Music Therapy Fellowship wordt een certificaat uitgegeven door de Robert Unkefer Academy of Neurologic Music Therapy,  goedgekeurd door de World Federation of Neurorehabilitation en erkent als post-hbo-bijscholing door het Amerikaanse registratie- en certificeringsregister voor muziektherapie (CBMT). Door het Register Vaktherapie is registratie aangevraagd.